Ofelia Plads

Ofelia Plads

Mellem himmel og hav finder du Ofelia Plads; en 275 meter lang mole, der ligger i forlængelse af Det Kongelige Teaters Skuespilhus. Med naboer som Operaen og Amalienborg har pladsen en unik placering i Københavns indre by, omgivet af havvand og med en enestående udsigt til Amaliehaven og de omkringliggende broer og bygninger.

Kunst og kultur under åben himmel
Ofelia Plads lægger betongulv til alle slags begivenheder. Det Kongelige Teater udfolder hvert år nogle af sine succesfulde koncepter på pladsen, som blandt andet tæller Dans med børn og bedste, Sommerballetten og Politisk salon. De får følgeskab af koncerter som eksempelvis Klassisk på Kyssetrappen, morgenyoga for de morgenfriske og et stort Sankt Hans bål, der den 23. juni lyser den mørke nattehimmel op og fejrer midsommeren.

Derudover lægger både KMD Ironman, Kulturhavn, Copenhagen Summerdance og DM i Kajakpolo vejen forbi Ofelia Plads med forskellige aktiviteter henover sommeren, og i de mindre lyse måneder kan du opleve diverse kunstværker som eksempelvis lyd- og lysinstallationen The Wave.

Nem adgang og fristende café
Ofelia Plads er åben døgnet rundt og året rundt, så tag dine forældre, kæreste eller børn under armen og kig forbi. Du kan lade vandet skubbe dig op på molen fra vandbusserne eller komme derhen på cykel, gåben, med offentlig transport eller bil. Under overfladen er der et parkeringsanlæg med plads til 500 biler, og ovenpå er der næsten 13.000 m2 fri og åben moleplads til leg, kreativ udfoldelse og originale arrangementer.

Du kan i hele sommerhalvåret købe et bredt udvalg af vådt og tørt i Ofelia Plads’ café, Luftkastellet, eller i en af de opstillede Food trucks.

Skynd dig ind på www.ofeliaplads.dk eller facebook, hvor du kan se, alt hvad der sker på Ofelia Plads og finde mere information om caféer, parkering i P-anlægget og udlejning.

Ofelia Plads drives i fællesskab af parterne Jeudan, Realdania og Det Kongelige Teater.

Ofelia Plads er tegnet af Lundgaard & Tranberg.