Hungry for Blue

Denne forestilling spiller ikke længere - se aktuelle forestillinger her

Seks dansere jagter farven blå og trækker publikum med ind i et stemningsmættet univers, hvor kroppe forvandles til pulserende blå skabninger i utallige nuancer.

Det blå dyb gemmer både på skønhed, sorg og absurditeter, og David Minors originale kompositioner giver forestillingen sit helt eget inciterende beat, der ganske sikkert vil vække din sult efter blåt! Corpus har med denne forestilling sat rammerne for en demokratisk proces, hvor seks kongelige balletdansere kreerer en forestilling fra bunden, og søger at opnå kunstnerisk enighed.

Danserne skaber et unikt udtryk ved at kombinere elementer, der ved første øjekast ikke hænger sammen, men som i kombination får sin egen logik og sit eget fysiske sprog. Formålet med processens form er at forsøge at bryde med det traditionelle organisatoriske hierarki og give plads til et værk, der lever i et krydsfelt mellem seks personers kunstneriske kreativitet. 

Eftersnak

Vil du tættere på de seks blå dansere bag forestillingen? Vil du vide, hvordan man skaber en ballet på demokratiske præmisser? Og vil du have indblik i, hvordan man komponerer musik til en forestilling, mens den bliver til? Så skal du deltage i eftersnakken med holdet bag Hungry for Blue lørdag d. 4/6 fra kl. 21 - lige efter forestillingen. Danserne og musikeren, David Minor, vil fortælle om processen, og du får mulighed for at stille spørgsmål. Eftersnakken foregår på engelsk.

Hungry for Blue Session – Koncert med David Minor & Klaus Scheuermann

Som en del af den kunstneriske udviklingsproces omkring forestillingen Hungry for Blue havde danserne en skøn improvisations-session med musiker David Minor og hans samarbejdspartner Klaus Scheuermann og de synes ikke, at København skal snydes for denne inspirerende musikalske oplevelse. Derfor har de fløjet den eftertragtede dj, Klaus Scheuermann, ind fra Berlin og arrangeret en koncert med David og Klaus 4. juni - efter sidste forestilling. Koncerten starter kl. 21.30, hvor baren og dansegulvet også vil være åbne. Billetter koster en rund tyver og kan købes her*.

*selve billetten er gratis. De tyve kroner er et bestillings-gebyr.

Koncept, udforming og koreografi: 
Alice Canu, Elenora Morris, Samuel Rees, Oliver Starpov, Beila Ungar og Louise Østergaard

Musik: 
David Minor

 Medvirkende:
Alice Canu, Elenora Morris, Samuel Rees, Oliver Starpov, Beila Ungar, Louise Østergaard og David Minor

 

Corpus er et danselaboratorium i Den Kongelige Ballet - et eksperiment, hvor dansen udforskes, forandres, fornyes og forundrer sit publikum. 


Forventet varighed: 1 time(r)

uden pause26.05.2016 - 04.06.2016

Hør musikken

Musikken til Hungry for Blue er komponeret af David Minor. Få en forsmag på hans lyd, og kom i stemning før forestillingen.

 

 

 

 

Galleri