Sebastian solo ”Så blidt til stede”

Sebastian solo

 ”Så blidt til stede”

 

Denne forestilling spiller ikke længere - se aktuelle forestillinger her

Sebastian har gennem flere årtier fortryllet både unge og gamle med sine ikoniske sange, og til foråret kan man opleve trubaduren i en helt særlig ramme, når han giver koncert på Gamle Scene.

Den danske sanger og sangskriver Sebastian er et ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i 40 år. Det er nok de færreste, som ikke har hørt om sange som Når lyset bryder frem, Ronja Røverdatter eller Romeo, og med de sange og mange andre har Sebastian formået at skabe soundtracket til mange danskeres liv.

Sebastian har høstet fem- og seksstjernede anmeldelser for sine koncerter de sidste par år, og er kaldt ”dette kongeriges ypperste sangskriver”. At opleve ham alene på scenen - blot akkompagneret af sin akustiske guitar, herlige anekdoter og store skatkammer af sange - er en helt speciel oplevelse i dansk musik.

Den musikalske variation, der præger Sebastian som sangskriver, kommer i den grad til udtryk ved solokoncerterne. Der er de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og ikke mindst de evigtgrønne sange, som alle kan synge med på. Nostalgi og poesi på én og samme tid.  Der er lagt op til en fantastisk koncert, når han gæster Gamle Scene.

 

NB! EKSTRAKONCERT!

På grund af den store interesse for koncerten, har vi valgt at afholde en ekstrakoncert 23. maj.


Forventet varighed: 2 time(r) og 30 minutter

inkl. en pause04.05.2016 - 23.05.2016

Pressen skrev

Et tour de force mesterværk

"Sebastians stemme er et udtryksfuldt instrument, hans tekstudtale upåklagelig og så er der en genial overensstemmelse mellem det, han synger, og måden, han gør det på." /Information, 24. oktober 2011 (Anmelder giver normalt ikke stjerner, men i dette tilfælde vil han give alle himlens stjerner!) 

Konge af håbet i mol

"Når han i skellet mellem det mildt ironiserende og det mildt melankolske er netop ’Øjeblikkets mester’, rækker holdbarheden fremdeles langt ud over nuets forfængelighed."
/Politiken, 24. oktober 2011

Helt sin egen

"Sebastian cementerer sin status som en ganske eminent sangskriver, som er helt sin egen og ikke rigtigt minder om nogle af sine kolleger."
/GAFFA, 19. april 2015

Politiken

GAFFA