Uropa Sessions

Oplevelser omkring forestillingen
Uropa - en asylballet

Denne forestilling spiller ikke længere - se aktuelle forestillinger her

I forbindelse med forestillingen 'Uropa - en asylballet' inviterer Corpus til en række koncerter, debatter og andre oplevelser, som byder på en ekstra dimension rundt om forestillingen og asylsituationen. 

O´Hara

30. jan kl 22-23

Den danske sangerinde Jeanett Albeck, som går under kunstnernavnet O'Hara, spiller dansksproget drømmepop med personlige og meget lyriske tekster. Til Uropa Sessions giver hun koncert sammen med en tidligere asylansøger, og taler om sin erfaring som frivillig på Lesbos.
Kr. 50 for dem der har købt billet til forestillingen
Kr. 100 for alle andre

KØB BILLET

Madeleine Kate McGowan

8. februar kl. 22-23

Madeleine Kate McGowen startede i september 2015 projektet Other Story, som er en serie kortfilm, der lader dig møde menneskene bag kategorien 'flygtninge'. Til Uropa Sessions vil Madeleine McGowen fortælle om sin erfaring som frivillig på Lesbos og vise nogle af de kortfilm, som Other Story har lavet.
Gratis entré

BOOK PLADS

Et hjem i verden

9. februar kl. 22-23

Andreas Koefoed er en dansk filminstruktør, som siden 2001 har instrueret en række dokumentarfilm. Til Uropa Sessions kommer han og taler, og viser sin nyeste film 'Et hjem i Verden', som skildrer fem asylbørns dagligdag på Røde Kors asylskolen i Lynge og deres liv efter ankomsten til Danmark.
Gratis entré

BOOK PLADS

Hess is more - UROPÆISK Efterfest

12.-13. februar kl. 22-24

Mikkel Hess - komponist og musiker i forestillingen UROPA - præsenterer her sit 8 mands live ensemble Hess Is More under uropæisk indflydelse. Det er ikke helt let at beskrive dette uortodokse orkester, så istedet bringer vi her et par eksempler på hvad andre har sagt om Hess Is More: 
“Top 10 live bands of the year” GlitterballNYC
“Where on earth did this music come from?" Jay Ruttenberg, music critic, writer & editor.
“I believe I just witnessed the future of live dance music" - Pips / Petty Nobles Collective
“SPOT (festival) blev skolet i genreanarki og den alternative fest” - GAFFA

Live består Hess Is More af Claus Højensgård (trompet og keys) Jeppe Skjold (saxofon), Rasmus Vestervig (guitar), Anders Provis (elektriske trommer og percussion), David Mason (elektriske trommer og synth), Nikolaj Hess (Fender Rhodes), Jeppe Saugmann (bass synth), Mikkel Hess (trommer og vokal) + Special Guests. Læs mere om bandet på Facebook eller hør deres nummer "Bearsong".
Pris kr. 150

KØB BILLET

Debat

14. februar

Nærmere info følger...


Forventet varighed: 1 time(r) og 20 minutter

uden pause30.01.2016 - 13.02.2016

GALLERI