Corpus Unika

Corpus Unika - Mr Gaga ekstra

 

Denne forestilling spiller ikke længere - se aktuelle forestillinger her

Grundet en hurtigt udsolgt premiere på Mr. Gaga, åbner vi dørene op for en ekstra visning af dokumentaren Mr. Gaga, med introduktion af instruktøren Tomer Heymann og en Gaga/People klasse efter filmen.

Corpus har den store glæde at have Danmarkspremiere på Mr. Gaga - en unik og eksalteret dansedokumentar, som er blevet kaldt den bedste dansedokumentar siden Pina.

Ohad Naharin er en af vor tids største koreografer. Han er kunstnerisk leder og koreograf for Batsheva Dance Company i Israel, der er et af verdens bedste moderne kompagnier. Han er også skaber af sin helt egen danseteknik kaldet gaga.
Mr. Gaga er filmen om denne store kunstner.
Vi har lokket filmens instruktør, Tomer Heymann, til København for at gøre denne Danmarkspremiere til noget ganske særligt.

Aftenen starter med en introduktion af dokumentaren af filmens instruktør Tomer Heymann.
Aftenens højdepunkt er premieren på Mr. Gaga, som rundes af med en Gaga/People klasse med Siri Wolthoorn, hvor man på egen krop kan opleve Ohad Naharins danseteknik gaga, men denne gang special formateret til ikke dansere, for a sikre jer alle en unik oplevelse.

Læs mere om Gaga/People her:
http://gagapeople.com/english/about-gaga/gaga-people/

Program: 

16.30 Dørene åbner
17.00 Introduktione med Tomer Heymann
17.30 Mr.Gaga
19.00 Gaga/People klasse med Siri Wolthoorn


Forventet varighed: 3 time(r)

uden pause16.12.2016

Corpus Unika

Corpus Unika, udspringer fra en ide om at vores hjemmescene, A-salen, skal være et sted hvor mange forskellige typer aftener skal kunne opleves.

Håbet med disse aftener er at byde jer og de medvirkende på nogle særligt varierede oplevelser. Disse aftener er enten kurateret af os selv eller i samarbejde med kunstnere, som vi er inspirerede af.

Corpus Unika har tidligere budt på koncerter, film, danse improvisations visninger, en 24 timers forestilling for at nævne et par stykker.

Corpus Unika har den præmis at den skal kunne kreeres på meget kort tid og skal kun opleves en gang.