Verdis Requiem

Verdis Requiem

Kapelkoncert #1

Denne forestilling spiller ikke længere - se aktuelle forestillinger her

En uforglemmelig musikalsk oplevelse er i vente, når Det Kongelige Kapel tager hul på koncertsæsonen med Verdis bevægende Requiem. Koncerten byder på internationale solister og et 130 mand stort kor med Det Kongelige Operakor i front.

Verdi var operaens mand med en udsøgt sans for det dramatiske. Det mærker man i hans dramatiske Requiem – et af de mest elskede og opførte musikværker i repertoiret.

Den internationalt anerkendte dirigent Hartmut Haenchen er en sværvægter i dirigentverdenen. Han vender tilbage til København for at samarbejde med Det Kongelige Kapel, Det Kongelige Operakor og de fire internationale gæstesolister Emily Magee, Marina Prudenskaya, Michael Fabiano og Egils Silins om en stor musikalsk aften i Operaen.

Det Kongelige Teater åbner til lejligheden for et enestående samarbejde med tre professionelt arbejdende amatørkor fra toppen af den danske musikscene – Kammerkoret CAMERATA, Kammerkoret Hymnia og Universitetskoret Lille MUKO. Med Det Kongelige Operakor i centrum vil publikum hermed få en stor kunstnerisk oplevelse, når 130 stemmer løfter Verdis Requiem.  


Forventet varighed: 1 time(r) og 45 minutter

uden pause30.09.2016

Galleri

I tvivl om, hvilken forestilling du skal se?