The Fairy Queen

The Fairy Queen

Af Henry Purcell

Denne forestilling spiller ikke længere - se aktuelle forestillinger her

Med inspiration fra Shakespeares komedie En skærsommernats drøm byder The Fairy Queen på en lattermild, eftertænksom og visuelt eksplosiv aften på Gamle Scene.

Alfernes dronning Titania har mistet sine vinger. For at få dem tilbage, må hun ud på en rejse for at finde sig selv som menneske og som kvinde. Såvel kærligheden som selvfølelsen kommer på prøve, og rejsen går ikke helt så smurt, som hun kunne have håbet det – men sådan er det jo med livet.

Instruktør og scenograf Aniara Amos giver i sin barokoverdådige opsætning skuespilleren Ole Lemmeke frit spil som Shakespeares charmerende, forvirrende og øretæveindbydende ballademager Puk, der binder musik og fortælling sammen til et eventyr, der passer til vores liv og tid.

Purcells barokmusik er let og legende og med Concerto Copenhagen ved det musikalske ror, venter der en oplevelse ud over det sædvanlige. Concerto Copenhagen er et af verdens bedste barokorkestre og fejrer i år sit 25-års jubilæum. Orkestret har senest samarbejdet med Det Kongelige Teater på Don Juan og Alcina.

Samarbejdet med Concerto Copenhagen er muligt, takket være en ny treårig donation fra Augustinus Fonden.

The Fairy Queen synges på engelsk med danske overtekster og replikker på dansk.

Få en gratis introduktion til forestillingen. Mød op i Balkonfoyeren 30 minutter før forestillingens start.

NB! På premieredagen er der en særlig introduktion 75 minutter før forestillingens start.


Forventet varighed: 2 time(r) og 30 minutter

inkl. en pause09.09.2016 - 02.10.2016

Galleri

I tvivl om, hvilken forestilling du skal se?