Jeg hører stemmer

Jeg hører stemmer

Af Zaki Youssef

Denne forestilling spiller ikke længere - se aktuelle forestillinger her

Terror i København. Muhammedtegninger. Islam. Ytringsfrihed. Verden omkring os brager. Men hvad er det, der afgør, hvem vi er, og hvad vi mener?

Forestillingen Jeg hører stemmer er den dansk-egyptiske multikunstner Zaki Youssefs personlige fortælling om at være splittet mellem to nationale tilhørsforhold i en verden, hvor en retorik om ‘dem’ og ‘os’ præger den offentlige debat.

Zaki tilhører den yngre generation af danske kunstnere med en blandet baggrund, som i den grad evner at svare den offentlige debat om fremmedfjendskhed, islam og terrorisme kunstnerisk igen. Han er et hverdagsvidne, og det giver hans skarpe og forfriskende meninger vægt.

Sammen med musikeren og komponisten Turkman Souljah har Zaki skrevet nye sange til forestillingen, der er en blanding af koncert, monologer og stand-up.

Zaki modtog i 2011 en Reumert talentpris for Præmieperker på Det Kongelige Teater, hvor han også står bag Ravage Royal sammen med Hadi Ka-koush.

Jeg hører stemmer er nomineret til Reumert-prisen "Musical / Teaterkoncert / Show 2016".

Forestillingen spillede for fulde huse i efteråret 2015 i en nedlagt slagtehal i Den Brune Kødby. Det Kongelige Teater stod desuden for en mindre turné.

 Jeg hører stemmer er en co-produktion med Sort/Hvid.


Forventet varighed: 1 time(r) og 30 minutter

uden pause10.11.2016 - 10.12.2016

Info til skoler

Der kan købes skolebilletter til denne forestilling på udvalgte dage. Brug dit skole-login for at se datoer og booke billetter til din klasse. Har du ikke et skole-login, så læs mere om, hvordan du bliver oprettet her.

Målgruppe: 8. - 10. klasse og ungdomsuddannelser

Pressen skrev

Zaki er et fænomen af musikalitet og tilgivelse.
/ Information

Jeg hører stemmer er båret af multikunstnerens Zaki Youssefs overskudshumoristiske dobbeltblik på verden af i dag.
/ Weekendavisen

Berlingske

KulturRådet, DR

Kulturkupeen

CPH Culture

Politiken

GregersDH

I tvivl om, hvilken forestilling du skal se?