Sidste diligence fra Lykkens By

Sidste diligence fra lykkens by

Denne forestilling spiller ikke længere - se aktuelle forestillinger her

Jokum Rohdes nye westernstykke er en hyldest til de gamle melodramaer, der spillede i Det vilde vesten. En aften fuld af krudt og kugler, kærlighed og svig, perversion og retskaffenhed.

Jonah the Kid og Adam Black er to undslupne krigsfanger på flugt, den ene mere tilredt end den anden. De søger tilflugt på ranchen 3 Hearts, hvor Jonah the Kids elskede Cheyenne Proudstar bor. Cheyenne, der lugter af gyvel og honning, og som er egnens største skønhed. Her vil Jonah nu falde helt til ro, lægge pistolbæltet fra sig og hellige sig familien. Ikke flere drab, ikke mere vold.

Men i den nærliggende by, Lykkens By, hersker druk, prostitution og lovløshed, og Adam drives derhen. Han lokkes af Borgmester Pop til at spille roulette, drikke whiskey og se skamløst teater, og må bindes til en seng for ikke at løbe derhen og lytte til den perverse mafiaboss’ Olgas smukke sang. Olga derimod drømmer kun om at se Cheyenne Proudstar danse for sig. Om det så skal blive over Jonah the Kids døde lig.


Forventet varighed: 1 time(r)

uden pause05.12.2016 - 14.12.2016


Bikubenfonden støtter Skuespillet, Eventministeriet og Corpus samt udviklingen af Det Kongelige Teater generelt.

Info til skoler

Der kan købes skolebilletter til denne forestilling på udvalgte dage. Brug dit skole-login for at se datoer og booke billetter til din klasse. Har du ikke et skole-login, så læs mere om, hvordan du bliver oprettet her.

Målgruppe: Ungdomsuddannelse

Galleri