Bournonvilleana
---------------

Beskrivelse: En hyldest til August Bournonville som koreograf
Kunstart: Ballet
Spillested: Gamle Scene
Premiere: 02/06 2018

I en uge i juni fejrer Den Kongelige Ballet dansen og livet med et overflødighedshorn af elskede klassikere og nye, spændende bekendtskaber. En af dem er Bournonvilleana. Denne smukke aften kommer omkring personen August Bournonville, men også om bournonville-danserne og koreografien.

Bournonvilleana er en hyldest til August Bournonville som koreograf og som grundlægger af den berømte Bournonvillestil, samt som mennesket i 1800tallet.

Balletfestivalen løber af stablen mange steder i København og på Det Kongelige Teater, vil man fra den 1. til en 9. juni kunne opleve både nogle af de helt klassiske værker og nogle særlige, nye forestillinger.

Den Kongelige Ballet er August Bournonville, men den er også så meget andet. Dans er en levende kunstart i konstant udvikling, og med dette års balletfestival – som kommer til at foregå mange steder i København – gør vi status og stiller skarpt på, hvordan vi ser ud lige netop nu.

Få en gratis introduktion til forestillingen. Mød op i Balkonfoyeren 45 minutter før forestillingens start.


Forventet varighed: 2 time(r) og 30 minutter

inkl. 2 pauser02.06.2018

Køb program til Bournonvilleana

BESTIL PROGRAM

Podcasten Anekdote

Vil du vide lidt mere om Den Kongelige Ballet og balletfestivalen? Sammen med Audi Danmark har vi produceret denne korte introduktion, så du er forberedt når du træder ind ad døren på Gamle Scene.

Hør alle afsnit på anekdote.kglteater.dk eller i iTunes

Lyt i Apple Podcasts

Test dig selv!

Hvilken forestilling skal du se? Svar på 6 spørgsmål og få svaret.