Dans2Go

★★★★ Berlingske
★★★★★ XQ28.dk
★★★★ Ungt Teaterblod

Tre balletter, der spænder fra neoklassisk til top moderne

Quick Info

Genre: Tre balletter, der spænder fra neoklassisk til top moderne.

Niveau: Let tilgængelig både for danseelskere og et helt nyt publikum.

Alder: 7+ (mere info)

Oplev den fordi: For kun 260 kr (156 kr for unge under 25 år) får du både en klassisk ballet, en moderne ballet og et helt nyt værk skabt til Dans2Go af Nikolaj Hübbe. Perfekt til en venindetur i teatret.

Afprøv din indre balletoman for kun 260 kr –ligegyldigt hvor i salen, du sidder. Kan du li’ ballet? Find ud af det med tre små forestillinger i én: Én moderne ballet, én klassiker og Nikolaj Hübbes spritnye ballet, der er koreograferet til lejligheden.

Dans2Go er en chance for at opleve ballet i verdensklasse til en favorabel billetpris. Programmet i denne sæson spænder fra det neoklassiske til det allernyeste.

Der er gode muligheder for at få vækket sanserne i Dans2Go. Der er både kræs for danseelskere og en oplagt mulighed for at begynde rejsen for den, der ikke har set ballet før.

Programmet indledes med et helt nyt værk, der koreograferes specielt til Dans2Go af balletmester Nikolaj Hübbe. Den fabelagtige, bangladeshiske koreograf og danser Akram Khan har i sin kraftfulde og sanselige ballet Vertical Road hentet inspiration i den islamiske mystik sufismen og hos den persiske digter og filosof Rumi. Vertical Road er en udforskning af naturen, ritualer og konsekvensen af menneskelige handlinger. George Balanchine er en af det 20. århundredes allerstørste koreografer og skaberen af den neoklassiske ballet. Han koreograferede mere end 400 værker og skabte en skole, en stil og et af verdens fineste balletkompagnier, New York City Ballet. Hans Tjajkovskij pas de deux fra 1960 er en sand perle, en opvisning i musikalitet og virtuositet.

Vi har tidligere annonceret, at Alban Lendorf danser i forestillingen. Alban er desværre skadet og kan derfor ikke optræde.

Der er ikke introduktion i foyeren til disse forestillinger, men derimod en kort introduktionsvideo i salen inden forestillingsstart. 

Weimar

Koreografi: Nikolaj Hübbe
Musik: Kurt Weill
Kostumer: Nikolaj Hübbe og Annette Nørgaard
Lysdesign: Thomas Bek Jensen 

Tjajkovskij pas de deux

Koreografi: George Balanchine
Musik: Pjotr Tjajkovskij
Kostumer: Karinska 

Vertical Road

Koreografi: Akram Khan
Musik: Nitin Sawhney
Kostumer: Kimie Nakano
Lysdesign: Jesper Kongshaug


Forventet varighed: 2 time(r)

inkl. en pause24.10.2017 - 09.03.2018

Galleri

Pressen skrev

Berlingske

XQ28.dk

Ungt Teaterblod

Info til skoler

Der kan købes skolebilletter til generalprøven på denne forestilling. Brug dit skole-login for at se spilledatoen og booke billetter til din klasse. Har du ikke et skole-login, så læs mere om, hvordan du bliver oprettet her.

Anbefales til ungdomsuddannelser