Allan Olsen solo

Allan Olsen solo

Special guest: Mikael K

Obs! Dette event er arrangeret af 3. part, der har lejet Det Kongelige Teaters faciliteter.

Billetsalget er eksternt og det er derfor ikke muligt at købe billetter via Det Kongelige Teaters billetcenter eller betale med gavekort til Det Kongelige Teater.

Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene. Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende
publikum. Med få og enkle virkemidler.

I disse uger er Olsen atter på nationens læber, med sin nye plade, HUDSULT. HUDSULT er et dobbelt-album bestående af 9 nye studieindspilninger, samt optagelser fra A.O. og Band's efterårsturné, 2016. 
HUDSULT har som så ofte før slået ringe i vandet i den offentlige debat. For Allan Olsen formår som få af sine kolleger at omfatte dagsaktuelle vinkler og omsætte dem til både humor og skarp, smuk lyrik. 

I 2015 debuterede Allan Olsen som forfatter, med den meget roste erindringsbog, Tilfældigt Strejfet. 
Tilfældigt Strejfet fik pressen til at tale om passager af Hemingway'sk styrke. Bogen er en hæsblæsende karusseltur gennem Allan Olsens opvækst i små kår, ungdomsoprør, og hans spæde start som sangskriver. Tilfældigt Strejfet fik ved udgivelsen en varm modtagelse i pressen, og var fra starten en bestseller.

Ny solo-turné 2018

Allan Olsen og Band har netop påbegyndt denne sommers festival-koncerter, men i januar og februar 2018 vil Olsen efter sit band-projekt atter rimpe op i sin solo-bagage, og begive sig afsted som rejsende i det helt fundamentale:

- Én mand alene på en scene.

Der bliver tale om en relativt begrænset, men eksklusivt opsat solo-turné på de allerbedste scener i landet. Koncertsteder og teatre, hvor omgivelserne fra første spadestik er tiltænkt oplevelsen mellem den optrædende og publikum.

Allan Olsen’s live-repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af alskens genrer, fra rock og punk til folk, rap og á capella.

Ingen dansk sangskriver nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen.

Efter ialt 20 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Allan Olsen altid garant for et sjældent højt niveau, ved sine optrædender. Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit dejlige publikum…

Pressen om HUDSULT:

Berlingske: ”…Der er bade vid og bid I teksterne på Allan Olsen’s nye revsende plade…”

Ekstra Bladet: “…Olsen er svær at hamle op med…”

Politiken: “…Traditionelt, jovist, men også varmt og sine steder virkelig flot…”

GAFFA: “… Allan Olsen kan jonglere med ordene og tale det bedre borgerskab imod. Og på dén måde er han stadig en uundværlig stemme…”

Nordjyske: “…Nye sange der veksler og impornerer I deres smidige skift mellem giftig satire og præcise iagttagelser…”


Forventet varighed: 2 time(r) og 30 minutter

uden pause27.01.2018

Galleri