MOMO OG TIDSTYVENE
Børneopera for hele familien

Quick Info

Genre: Ny opera på dansk efter berømt børnebog. 

Niveau: Forestillingen er én af de lettere operaer, der henvender sig til hele familien.

Alder: 8+ (mere info)

Oplev den fordi: Momo og tidstyvene er en eventyrlig opera på dansk, som kan ses af hele familien. Giv dine børn, børnebørn, nevøer eller niecer deres måske første operaoplevelse.

En smuk og eviggyldig fortælling for HELE familien. Tid er en finurlig størrelse og selvom den nogle gange kan synes lang er der alligevel altid for lidt af den. Det er temaet i Momo og tidstyvene, der bygger på en af de mest elskede børnebøger af forfatteren Michael Ende, der også er berømt for Den Uendelige Historie

En forunderlig pige dukker op i en stille landsby. Momo hedder hun, og hun er helt alene i verden. Byens folk opdager snart, at der er noget særligt ved Momo: Hun siger ikke meget, men når hun lytter, opstår der den skønneste musik, og alle, der er vrede eller kede af det, bliver glade og gode venner igen. 

Snart begynder der at ske mærkelige ting i byen. Uhyggelige grå mænd dukker op, og samtidig får de voksne mere og mere travlt. Momo finder ud af, at De Grå Mænd stjæler menneskenes tid, og at hun er den eneste, der kan se dem. Hun beslutter sig for at tage kampen op og får hjælp fra en uventet ven.

Momo og tidstyvene synges på dansk med danske overtekster og kan nydes af alle fra 8 år.

Med en billet til aftenens forestilling kan du få en gratis introduktion.
Før premieren er der mulighed for at få en gratis familieintroduktion til forestillingen i Operaens foyer 45 minutter inden forestillingens start. Introduktionen varer 25 minutter.

På øvrige forestillinger er der introduktion i Operaens foyer 30 minutter før forestillingens start. Introduktionen varer 10 minutter.


Forventet varighed: 2 time(r)

inkl. en pause15.10.2017 - 10.12.2017

Køb program til Momo og tidstyvene

BESTIL PROGRAM

Smag på Mester Horas og Momos morgenbord

I Momo og tidstyvene udspiller der sig en scene, hvor Mester Hora byder Momo på morgenmad. Han peger på et hjørne af salen, og pludseligt står det fineste morgenbord dækket med en fin kande af guld, guldkopper med kakao og en guldskål med brød, marmelade og honning.

Vi vil gerne invitere jer med til Momos morgenbord. Til forestillingen holder vi derfor foyercaféen og baren på 1. sal åben. Her sælger vi lune theboller og varm kakao foruden vores almindelige caféudvalg, som I kan nyde før forestillingen og i pausen.

Thebolle bagt med honning kr. 20,-
Varm chokolade med flødeskum kr. 45,-

Galleri

Pressen skrev

De medvirkende synger sig igennem den dramatiske fortælling med energi og liv på melodier og klange, der har mere protein end sukkerstof.

/Politiken, oktober 2017

Salens børn springer op af stolene og er klar med stående ovationer. De to timer er ikke taget fra os, men føles­ som en sød og sjov gave.

/Berlingske, oktober 2017

Operaen kaster tankerne hen på opsætninger så store og gennemførte som dem på Broadway i New York. Det hele er visuelt og musikalsk storslået og med en stor præcision og håndværksmæssig snilde.

/Magasinet KBH, oktober 2017

En opera i stort billedbogs-format, som forældre fint kan tage deres børn med til. Hvis de ellers har tid.

/Frederiksborg Amts Avis, oktober 2017

Der er kommet rigtig mange fine elementer med i fortællingen, og der er mange finurligheder og alvorligheder at lægge mærke til i scenebilledet.

/Scenekanten, oktober 2017

Politiken

Berlingske

Magasinet KBH

Frederiksborg Amts Avis

Scenekanten

Info til skoler

Der kan købes skolebilletter til generalprøven på denne forestilling. Brug dit skole-login for at se spilledatoen og booke billetter til din klasse. Har du ikke et skole-login, så læs mere om, hvordan du bliver oprettet her.

Anbefalet fra 5. klasse og op