De små synger

De små synger

Bevæbnet med den klassiske sangbog, vil skuespillerne og musikerne Johanne Louise Schmidt og Kristoffer Fabricius give sig sangen i vold. Vores udgave vil vise, at selv om børn er små, kan de snildt have komplekse problemer at forholde sig til

De vil lave en god gammeldags omgang anskuelighedsundervisning i, at alt ikke altid er, som man tror. For når man kigger på forsiden af sangbogen og ser det yndige, rundkindede, gulhårede og fredelige barn, der pryder den, tror man alt er idyl og fredsommelighed. Og noget med mælk og småkager og evig sommer.

Men alt er ikke bare godt. Og det bliver ikke Se den lille kattekilling og Lille Peter Edderkop, der bliver sunget. Men derimod de sange, som ikke bare er ren nostalgisk længsel mod en ukompliceret barndom med et meget lille følelsesregister.
Næh, vores udgave af De små synger vil fremvise, at selv om børn er små, kan de sagtens have store komplekse problemstillinger at forholde sig til. Som det fx kommer til udtryk i Solen er så rød, mor. Der er angst, udlængsel og død i spandevis.
Også I østen stiger solen op og Hør den lille stær og Altid frejdig er blandt de udvalgte sange. Her er såvel natursyn som Gudstro til at føle på. Kæmp for alt, hvad du har kært, dø, om så det gælder! Da er livet ej så svært, døden ikke heller.


Forventet varighed: 1 time(r)

uden pause31.05.2018 - 02.06.2018

Galleri

Galleri


Bikubenfonden støtter Skuespillet, Eventministeriet og Corpus samt udviklingen af Det Kongelige Teater generelt.