Eventministeriet & Fix & Foxy præsenterer

Landet uden drømme

På scenen står en kvinde. Hun siger, at hun kommer fra fremtiden. Hun siger, at hun er kommet for at redde os fra os selv.

At vi er holdt op med at drømme. At vi ser fremtiden som et dystopisk mareridt af naturkatastrofer, geopolitiske nedsmeltninger og robotter der overtager vores følelser og sociale relationer. Hun siger at hvis ikke vi begynder at drømme, så forsvinder den fremtid hun kommer fra.

Hun begynder at fortælle historien om fremtiden, som vi ville ønske den blev.

LANDET UDEN DRØMME er forestillingen, som vil ende alle onde mareridt.

Landet uden drømme Trailer from FIX&FOXY on Vimeo.

Tak til: Katinka Hurvig, Joanna Kastrup, Kristoffer Lundberg, Per Helge Sørensen, Hassan Preisler, Piet Gietz-Johansen, Martin Jakobsen, Morten Burian, Maya Peitersen, Anders Mossling, Rasmus Ugilt, Jonas Thorbjørn Rishøj, Emil Kristian Villumsen, Ludvig Brostrup, Karla Wald, Sofie Højsted Sørensen, Øyvind B F Holm, Munthe Suenson, Susanne Nyrop, Peter Gottlieb, Helle Pals Frandsen, Silja Schipper Bjaaland, Neel Junker Bærentsen, Solveig Pedersen.


Forventet varighed: 1 time(r)

uden pause21.04.2018 - 02.05.2018

Galleri

Pressen skrev

"Tue Biering henvender sig igen med et forbløffende forsøg på at gøre publikum usikker. Med Lise Lauenblad som det veltalende medie.  Frækt. Som teater ganske overraskende. Ligesom skuespilleren. Vi husker hendes entre i scenelivet i 2011 som en vilter studine i Thomas Levins ’Peter og elgen’ på Teater Grob. Overraskende. Nu igen."
/Gregers DH, april 2018

"Her bliver Bierings fremtidsbud virkelig spændende i al sin paradoksale tvetydighedhed. Det udmunder i et scoop af en vision, fascinerende fabulerende nøgen!"
/Politiken, april 2018

"Lise Lauenblad på smukkeste måde holdt alle i ånde med en fortrolig underfundighed, der sætter tanker i gang - og det er netop det fine ved teatret."
/Frederiksborg Amts Avis, april 2018

"Tue Biering har skabt en intens og stram forestilling og Lise Laueblad brillerer som kvinden fra fremtiden, der er kommet for at berolige os. Hun tager publikum i hånden og præsenterer den komplekse tanke bag forestillingen med ro, nerve og masser af humor. Bravo."
/En tur i Kulturland, april 2018

"Landet uden drømme er en gudsbenådet dejlig monolog, der i varme vendinger, store ord og en foruroligende dystopisk undertone husker os på, at fremtiden skabes af os selv – netop nu."
/Iscene.dk, april 2018

Politiken

Kulturland

GregersDH

iSCENE.dk


Bikubenfonden støtter Skuespillet, Eventministeriet og Corpus samt udviklingen af Det Kongelige Teater generelt.