Videodagbog

Videodagbog

Christine Gjerulff spiller Ylva Haraldsdatter i forestillingen Røde Orm

Følg med i Christines videodagbog fra forberedelserne til Røde Orm i Dyrehaven som har premiere d. 23.maj.

Få et kig ind i en Christines hverdag, når hun forvandles til en hårdkogt vikingekvinde, Ylva Haraldsdatter

Se blandt andet Christines debut med hesten Daisy, nervøsiteten kilde i maven og kostumeprøve der ikke lige går som forventet.

Seneste video:
Video 7

16. maj 2018

Nu er der kun en uge til at vikingebrølene runger i Ulvedalene! Derfor finpudser Christine hestetrinene og sværdduellerne inden generalprøven på RØDE ORM på lørdag. 

Tidligere videoer:
Video 1

30. april 2018

Christine Gjerulff er kommet ud i dyrehaven og er hoppet i flyverdraget. Hun skal nemlig gøre sig klar til at spille Ylva Haraldsdatter i Røde Orm.

Video 2

30. april 2018

Christine Gjerulff havde aldrig prøvet at ridde før, men da hun fik rollen som Ylva Haraldsdatter i Røde Orm, fik hun også tildelt sin egen hest; Daisy.

Video 3

2. maj 2018

Musikken spiller i baggrunden og Christine fortæller om, hvad der sker, når man flytter en kæmpe opsætning som Røde Orm fra Moesgaard til Ulvedalene!

Video 4

4. maj 2018

Kom med op på de øverste publikumssæder i Dyrehaven og mød forestillingens medvirkende heste!

Video 5

7. maj 2018

Christine er hoppet i ridetøjet og kan så småt mærke nervøsiteten blomstre, men heldigvis står Stine Prætorius klar til at overtage rollen, hvis der skulle ske det mindste. Mød dem begge her!

Video 6

8. maj 2018

Kender du det, når man bare er mere træt end normalt, taber kostumerne og har et ekstra tungt hoved? Sådan havde Christine det til første kost og mask på Røde Orm! Følg med i hendes dagbog her.