18

<h4 class="medium-serif color-accent" style="text-align: center;">&nbsp;</h4> <h4 class="medium-serif color-accent" style="text-align: center;"><b>500 kr.<br />til dig!</b></h4>


Er du 18 år eller fylder du 18 år i 2018?

Så vil vi gerne give dig 500 kr. som du kan gå i teatret for. Og du må gerne tage en god ven, søster, mor, far, kæreste eller anden med til at dele oplevelsen.

Du kan tilmelde dig frem til d. 17.december 2018, så du kan nå at bruge pengene i 2018.

Husk, at du også får 40% rabat på alle billetter til personer under 25 år, så rækker dine 500 kr. endnu længere.

Vi glæder os til at se dig i Operahuset, Skuespilhuset eller på Gamle Scene.

Det Kongelige Teater – gør din verden større.


Køb billetter til alle forestillinger i Det Kongelige Teater i 2018

SE FORESTILLINGER

 

Giv din hverdag et spark bagi med Kongens fald eller Alice i Eventyrland.

Kongens fald

Johannes V. Jensens episke mesterværk fra 1901 er fortællingen om Danmark og den danske folkesjæl. Kongens fald er en hjørnesten i dansk kultur og identitet. Nu kan den opleves på scenen for første gang nogensinde.

Alice i Eventyrland

Den engelske stjernekoreograf Christopher Wheeldon har omsat Carrolls fantastiske fortælling til et brag af en forestilling. Med Joby Talbots sjove musik og Bob Crowleys vilde og vanvittige scenografi kommer du lige ind i hjertet af eventyrland.

Eller vil du have store klassikere som Flagermusen eller La bohème?

Flagermusen

Champagnen flyder, og lidenskaber og løgne får frit løb i en hyldest til livet og en erotisk rejse, hvor der forføres, drikkes, elskes, bedrages og grædes.

La bohème

Vær klar til hjertebanken og våde øjenkroge, når Puccini lader violinerne spinde i den ultimative opera om ulykkelig kærlighed.

 

TILMELDING ER IKKE LÆNGERE MULIG