The Society of Lost Souls

Society of Lost Souls

Society of Lost Souls

Denne forestilling spiller ikke længere - se aktuelle forestillinger her

Corpus er stolt af at kunne præsentere et helt nyt værk af den uforklarligt geniale Jo Strømgren!

"Åh, det forbandede hoved, der altid sidder for løst! De, der døde af knivstik eller druknede undslap dette helvedes problem. Det hjælper hverken med lim eller snor, det eneste, der gør det nogenlunde til at leve med, er en stiv skjortekrave og en god balance. Men ak, snart forglemmer man sig og vil binde sine snørebånd."

Ses der bort fra halvhjertede spøgelsesfilm og tvivlsomme religiøse beskrivelser af efterlivet, ved vi meget lidt om parallelle virkeligheder. Men man må antage, at de er ligeså godt organiserede som vores egen. Og at menneskene der, er lige så forvirrede som os. I betragtning af, at dødsriget er uhyre internationalt, må man også gå ud fra, at det giver visse kulturelle problemer.

Med denne forestilling giver Jo Strømgren os endelig svaret på det store spørgsmål: Hvad sker der efter afslutningen på livet? Invitationer er allerede blevet sendt til Stephen Hawking, Pave Frans, Povl Dissing, Dalai Lama og Albert Einsteins efterkommere, men det er selvfølgelig også muligt for det danske publikum at overvære denne historiske begivenhed.

Bemærk: Forestillingen er på engelsk


Forventet varighed: 1 time(r) og 10 minutter

uden pause02.06.2017 - 10.06.2017

Denne forestilling er en del af teaterfestivalen CPH STAGE som løber fra den 31. maj til den 11. juni 2017.

Se alle Det Kongelige Teaters forestillinger under CPH STAGE her.

 

Hvad er Corpus?

Corpus er et aktuelt dansekompagni og en autonom del af Den Kongelige Ballet. Vores ambition er at være med til at forme dansens fremtid ved at præsentere forestillinger og events, der har fysiske potentialer i fokus. Besøg os i A-salen bag Gamle Scene - et åbenhjertigt rum for de nysgerrige, hvor oplevelsen er din, baren er billig, og du er varmt velkommen!

Læs mere om Corpus her ...

 

Se billedgalleri

 

 

Pressen skrev

Poetisk tone
Han (Jo Strømgren) er god til at skabe stemninger og til at skabe flotte scenebilleder. Desuden har han en skæv og humoristisk indfaldsvinkel, der gør, at hans værker får en lys og poetisk tone.
/ XQ28, 6. juni 2017

Teknisk og dramatisk kraft
(...) billederne er gode, og danserne former deres figurer med både teknisk og dramatisk kraft, så vi interesseret følger med i den gotiske historie, hvor teksten byder på sorte grin fra graven...
/ Jyllands-Posten, 4. juni 2017

XQ28.dk

Jyllands-Posten