Røde Orm (Ulvedalene)

Storslået vikinge-eventyr for hele familien

Ulvedalene sommeren 2018

Premiere 23. maj

Sommeren 2018 går det løs i Ulvedalene i Dyrehaven, når det storslåede vikinge-eventyr Røde Orm får premiere på sjælland. 

I et unikt samarbejde mellem Det Kongelige Teater, Moesgaard Museum og Aarhus 2017 havde Røde Orm urpremiere på Moesgaard Museum i maj 2017. I sommeren 2018 kommer vikinge-eventyret til Ulvedalene i Dyrehaven, så endnu flere får mulighed for at opleve den storslåede forestilling.

Røde Orm er en bearbejdelse af Frans G. Bengtssons verdenskendte roman af samme navn. I en eventyrlig og heroisk fortælling følger vi den unge vikingehøvding Røde Orm, der hvirvles ind i religiøse og verdslige magtkampe. Han når både at blive en af den danske Kong Haralds mest trofaste støtter - og tronarvingen Sven Tveskægs værste fjende. Midt i et virvar af magtkampe og syngende sværd tvinges den modige Orm til at satse liv og lemmer i elskovsfuld kærlighed til kongedatteren. Orm er både en kløgtig, snarrådig høvding og en stærk kriger, der ikke står i vejen for et godt slagsmål.

Vikinge-eposset er fortællingen om mænd med stort M, der slås, smadrer, drikker og ler, bagstræberiske magtkampe og ubrydeligt sammenhold fuld af humoristisk mandehørm, der leder tankerne hen på filmdramaer som Ringenes Herre og Game of Thrones.

100.000 publikummer får mulighed for at opleve forestillingen.

Anbefales fra 7 år.

Rundvisning før Røde Orm i Ulvedalene
Få en introduktion bag scenetæppet, og oplev stemningen i kulissen, lige inden det går løs på scenen. Rundvisningen koster 80 kr. Læs mere om rundvisningen her.

kr. 125 kr.-575 kr.


Forventet varighed: 2 time(r) og 30 minutter

inkl. en pause



ULVEDALENE

Ulvedalene

23.05.2018 - 30.06.2018

Iscenesættelse: Frede Gulbrandsen

Scenografi: Eilev Skinnarmo

Kostumedesign: Maria Gyllenhoff

Lysdesign: Thorsten Dahn

Dramatiker: Henrik Szklany

Koreografi: Tine Salling

Kampkoreografi: Søren Poppel

Køb program til Røde Orm

BESTIL PROGRAM

Galleri

Pressen skrev

Voldsomt veloplagt teater

Det er voldsomt veloplagt teater, skrevet, sat op og spillet med et herligt og genrekærligt overskud. Sikke vidunderlige skældsord, rene svovlbyger, mest fra de nedre regioner udvider kraftigt vort ellers velforsynede ordforråd - og sikken scenografi, sikke kostumer. 
/ Nordjyske Stiftstidende, maj 2017

Underholdning af høj klasse

Underholdning af ganske høj klasse; masser af fine onelinere. Og så er der levende heste med. Pruhhh. Som gamle Lorry Feilberg vistnok sagde: Det skal være festligt, folkeligt og fornøjeligt. Og det er det på Moesgaard ved det blå hav under den høje himmel.
/ Politiken, maj 2017

Nordjyske Stiftstidende

Politiken

Praktisk info

Kørsel for gangbesværede og handicappede

Til dig med enten gangbesvær eller et handicap, tilbyder Det Kongelige Teater transport til og fra Ulvedalene. En billet til transport skal købes på forhånd. Du vælger et afgangssted neden for. Afgang kan ske fra enten Lyngby Rådhus (lige ved Lyngby St) eller fra Fortunen. Når du køber en billet, vil den automatisk også gælde retur efter forestillingen.  Da der er et begrænset antal pladser pr. afgang, er en ledsager er kun tilladt, hvis du som gangbesværet eller handicappet ikke kan tage turen på egen hånd. Som handicappet skal du være opmærksom på, at du i købsflowet skal vælge om du er i besiddelse af en alm. kørestol eller en elkørestol. Som gangbesværet er det tilladt at medbringe en rollator. Dette skal ikke oplyses på forhånd.

Prisen er 75 kr. pr. person, ekskl. serviceomkostninger (også for ledsagere). Med i prisen får du et gratis forestillingsprogram som uddeles i forbindelse med kørslen på dagen. OBS: Det er ikke tilladt at køre ind i Dyrehaven med egen bil eller uden tilladelse. Dette kan udløse en bøde. 

Afgang fra Lyngby Rådhus:

KØB BILLET

Afgang fra Fortunen:

KØB BILLET

Afgang – Kun retur fra Dyrehaven:

KØB BILLET

Dit kongelige rabatkort







Køb et Teaterkort og få 10% rabat på dine billetter, 4 gratis drikkevarer og en lang række andre fordele.

Læs mere om Teaterkortet her