Røde Orm (Ulvedalene)

Storslået vikinge-eventyr for hele familien

Ulvedalene sommeren 2018

Premiere 23. maj

Sommeren 2018 går det løs i Ulvedalene i Dyrehaven, når det storslåede vikinge-eventyr Røde Orm får premiere på sjælland. 

I et unikt samarbejde mellem Det Kongelige Teater, Moesgaard Museum og Aarhus 2017 havde Røde Orm urpremiere på Moesgaard Museum i maj 2017. I sommeren 2018 kommer vikinge-eventyret til Ulvedalene i Dyrehaven, så endnu flere får mulighed for at opleve den storslåede forestilling.

Røde Orm er en bearbejdelse af Frans G. Bengtssons verdenskendte roman af samme navn. I en eventyrlig og heroisk fortælling følger vi den unge vikingehøvding Røde Orm, der hvirvles ind i religiøse og verdslige magtkampe. Han når både at blive en af den danske Kong Haralds mest trofaste støtter - og tronarvingen Sven Tveskægs værste fjende. Midt i et virvar af magtkampe og syngende sværd tvinges den modige Orm til at satse liv og lemmer i elskovsfuld kærlighed til kongedatteren. Orm er både en kløgtig, snarrådig høvding og en stærk kriger, der ikke står i vejen for et godt slagsmål.

Vikinge-eposset er fortællingen om mænd med stort M, der slås, smadrer, drikker og ler, bagstræberiske magtkampe og ubrydeligt sammenhold fuld af humoristisk mandehørm, der leder tankerne hen på filmdramaer som Ringenes Herre og Game of Thrones.

100.000 publikummer får mulighed for at opleve forestillingen.

Anbefales fra 7 år.

Rundvisning før Røde Orm i Ulvedalene
Få en introduktion bag scenetæppet, og oplev stemningen i kulissen, lige inden det går løs på scenen. Rundvisningen koster 80 kr. Læs mere om rundvisningen her.

kr. 75 kr.-575 kr.


Forventet varighed: 2 time(r) og 30 minutter

inkl. en pauseULVEDALENE

Ulvedalene

23.05.2018 - 30.06.2018

Iscenesættelse: Frede Gulbrandsen

Scenografi: Eilev Skinnarmo

Kostumedesign: Maria Gyllenhoff

Lysdesign: Thorsten Dahn

Dramatiker: Henrik Szklany

Køb program til Røde Orm

BESTIL PROGRAM

Galleri

Pressen skrev

Voldsomt veloplagt teater

Det er voldsomt veloplagt teater, skrevet, sat op og spillet med et herligt og genrekærligt overskud. Sikke vidunderlige skældsord, rene svovlbyger, mest fra de nedre regioner udvider kraftigt vort ellers velforsynede ordforråd - og sikken scenografi, sikke kostumer. 
/ Nordjyske Stiftstidende, maj 2017

Underholdning af høj klasse

Underholdning af ganske høj klasse; masser af fine onelinere. Og så er der levende heste med. Pruhhh. Som gamle Lorry Feilberg vistnok sagde: Det skal være festligt, folkeligt og fornøjeligt. Og det er det på Moesgaard ved det blå hav under den høje himmel.
/ Politiken, maj 2017

Nordjyske Stiftstidende

Politiken

Bliv statist på Røde Orm

Der er stadig plads til et sted mellem 10 og 15 mænd mere på Røde Orm

Spring ud i det og kom med, når Lyngby Taarbæk Kommune åbner for muligheden for, at du kan komme med som frivillig statist, og opleve Det Kongelige Teaters magi både på og bag scenen, når RØDE ORM sættes op i Dyrehaven.

Efter to forrygende casting-dage i december, med en masse herlige mennesker, har vi budt de første 70 frivillige statister velkommen – men der er plads til yderligere 10-15 myndige mænd i alle aldre og størrelser.

Så er du vild med teater og/eller fællesskabet omkring at skabe noget stort og vildt, så vov pelsen og tilmeld dig til casting i Skuespilhuset d. 24. januar kl. 18.00.

Tilmeld dig ved at skrive til statistkoordinator Hanna W. Grue på hanng@ltk.dk
Eller følg med på facebook: https://www.facebook.com/statistiulvedalene/

Dit kongelige rabatkortKøb et Teaterkort og få 10% rabat på dine billetter, 4 gratis drikkevarer og en lang række andre fordele.

Læs mere om Teaterkortet her