Røde Orm (Ulvedalene)

Storslået vikinge-eventyr for hele familien

Spiller indtil 30. juni

92.000 så den på Moesgaard
Flere end 74.000 har allerede købt billet til Dyrehaven

★★★★★ Kulturkupeen
★★★★ Frederiksborg Amts Avis
★★★★ Berlingske

Kæmpe teatershow for hele familien

Røde Orm er sjov, modig og en rigtig viking. Du kan opleve ham og alle hans venner, den onde konge, sværdkampe og Røde Orms helt store kærlighed, Ylva, hele sommeren i Dyrehaven.

Vikinge-eventyret Røde Orm er en ægte familieforestilling, hvor både børn, forældre og bedsteforældre kan opleve Nordeuropas absolut største og vildeste udendørs teatershow sammen.

Vi følger vikingen Røde Orm, der kommer tilbage fra togt. Men hvis han troede, at han skulle slappe af, så kan han godt tro om igen. Hurtigt befinder vores helt sig nemlig i et virvar af sværdkampe, sjove fester, ubrydelige venskaber og ikke mindst i hovedkulds kærlighed til den seje prinsesse Ylva. Se hvordan det hele ender, når Røde Orm lægger til med sit vikingeskib i Dyrehaven – det bliver ikke kedeligt!

Lav en dag ud af det, og start oplevelsen med en hyggelig skovtur i Dyrehaven eller nyd en middag på en af de mange familievenlige restauranter i nærheden. Læs mere længere nede på siden.

Anbefales fra 7 år.

Rundvisning før Røde Orm i Ulvedalene
Få en introduktion bag scenetæppet, og oplev stemningen i kulissen, lige inden det går løs på scenen. Rundvisningen koster 80 kr. Læs mere om rundvisningen her.


Forventet varighed: 2 time(r) og 30 minutter

inkl. en pause23.05.2018 - 30.06.2018

Køb program til Røde Orm

BESTIL PROGRAM

Ekstramateriale

Få styr på Røde Orm

Få styr på historien bag Røde Orm, som forestillingen bygger på, bliv opdateret på vikingeslang, og se de sjove, vilde og farlige karakterer, der styrer slagets gang, og læs de vilde fakta om den gigantiske scene.

Dyk ned i ekstramaterialet her.

Følg med backstage

Kom med den stærke vikingekvinde Ylva alias Christine Gjerulff med på arbejde i skoven.

Følg hendes videodagbog her, om en hverdag i skoven hvor heste, vind og vejr og en kjole af sugerør bare er bare en helt almindelig arbejdsdag for Christine.

Følg hendes videodagbog her, om en hverdag i skoven

Podcasten Anekdote

Sammen med Audi Danmark har vi udgivet en podcast-introduktion til Røde Orm med Harald Blåtand og Sven Tveskæg. Så du allerede på vej i Dyrehaven kan leve dig ind i stemningen.

Hør den her:

Hør alle afsnit af Anekdote på anekdote.kglteater.dk eller i iTunes

Lyt i Apple Podcasts

Galleri

Pressen skrev

Voldsomt veloplagt teater

Det er voldsomt veloplagt teater, skrevet, sat op og spillet med et herligt og genrekærligt overskud. Sikke vidunderlige skældsord, rene svovlbyger, mest fra de nedre regioner udvider kraftigt vort ellers velforsynede ordforråd - og sikken scenografi, sikke kostumer. 
/ Nordjyske Stiftstidende, maj 2017

Underholdning af høj klasse

Underholdning af ganske høj klasse; masser af fine onelinere. Og så er der levende heste med. Pruhhh. Som gamle Lorry Feilberg vistnok sagde: Det skal være festligt, folkeligt og fornøjeligt. Og det er det på Moesgaard ved det blå hav under den høje himmel.
/ Politiken, maj 2017

Nordjyske Stiftstidende

Politiken

Mad og drikke til Røde Orm

Du kan medbringe egen mad og drikke i skoven. Det er også muligt at spise inden forestillingen i restaurant Piil & Co, eller forudbestille en lækker picnickurv. Læs mere her.

Piil & Co driver også TEATERBAREN, der ligger ved siden af publikumsopbygningen og tilbyder kolde og varme drikke samt sødt & salt. Baren er åben fra den 19/5 til og med den 30/6 kl. 18-20.30 og i pausen mellem 1. & 2. AKT.

Praktisk info

Se hvordan du finder vej til Røde Orm fra parkeringspladsen ved at klikke her, eller se videoen i galleriet ovenover på siden.

Vejr

Se lokalvejrudsigt fra DMI her.

Find vej

Parkering

Du har mulighed for at parkere ved Klampenborg station eller på Bakkens parkeringsplads mod betaling. Du vil have ca. 30 minutters gang til Dyrehaven.

Kørsel for gangbesværede og handicappede

Til dig med enten gangbesvær eller et handicap, tilbyder Det Kongelige Teater transport til og fra Ulvedalene. En billet til transport skal købes på forhånd. Du vælger et afgangssted neden for. Afgang kan ske fra enten Lyngby Rådhus (lige ved Lyngby St) eller fra Fortunen. Når du køber en billet, vil den automatisk også gælde retur efter forestillingen.  Da der er et begrænset antal pladser pr. afgang, er en ledsager er kun tilladt, hvis du som gangbesværet eller handicappet ikke kan tage turen på egen hånd. Som handicappet skal du være opmærksom på, at du i købsflowet skal vælge om du er i besiddelse af en alm. kørestol eller en elkørestol. Som gangbesværet er det tilladt at medbringe en rollator. Dette skal ikke oplyses på forhånd.

Prisen er 75 kr. pr. person, ekskl. serviceomkostninger (også for ledsagere). Med i prisen får du et gratis forestillingsprogram som uddeles i forbindelse med kørslen på dagen. OBS: Det er ikke tilladt at køre ind i Dyrehaven med egen bil eller uden tilladelse. Dette kan udløse en bøde. 

Transportbilletten skal bestilles senest 3 dage inden spilledagen kl 12.

Afgang fra Lyngby Rådhus:

KØB BILLET

Afgang fra Fortunen:

KØB BILLET

Afgang – Kun retur fra Dyrehaven:

KØB BILLET

Aflysnings- og bytteregler

Du får refunderet billetprisen, hvis aflysningen sker inden påbegyndelsen af første pause. Hvis aflysningen sker efter påbegyndelsen af første pause, får du ikke refunderet din billet. Læs mere på kglteater.dk/aflysning

Billetter til teatrets udendørsforestillinger kan byttes senest 3 hverdage før forestillingen og kan alene ske på telefon i billetcenterets åbningstid. Ombytningen kan ikke ske via brev eller e-mail. Ved ombytning betales en serviceomkostning på 15 kr. per ny billet (serviceomkostning opkræves dog ikke, hvis du er sæsonkortholder).

Glemte sager

Glemte sager kan afhentes i receptionen ved sceneindgangen, i Skuespilhuset i Kvæsthusgade, dagen efter forestillingen.

Særlig info for sæson- og teaterkort-holdere

Vær opmærksom på, at vi i Ulvedalene desværre ikke kan tilbyde dig adgang til dine gratis drikkevarer og 10% rabat på mad og drikke.

Med sæsonkort til fast eller valgfri serie kan du bestille et gratis program til Røde Orm her på hjemmesiden. Som teaterkortholder er det muligt at købe forestillingsprogrammet til reduceret pris. Efter bestilling modtager du en mail med en programkupon, som du skal medbringe i Ulvedalene og fremvise for at få udleveret programmet hos kontrollørerne. 

Se flere muligheder for aktiviteter i Dyrehaven før forestillingen på bakken.dk