Jul2017

<p><img title="RØDE ORMS JULEGAVESERVICE" alt="RØDE ORMS JULEGAVESERVICE" src="/link/6b02e036a1bb4f13ba4c0d6ac3f56d43.aspx" height="340" width="842" /></p>

Velkommen til julens økseskarpeste indkøbssted.

Her er nul bløde pakker eller andet bras, men masser af gavekort til teatret. Se, det er en gave, der vil noget. Gavekortet kan veksles til store oplevelser – uanset om man er teaterfan eller nybegynder. Vil du have mig til at anbefale nogle forestillinger til modtageren, så prøv guiden. Er du klar til at stikke sværdet i et gavekort med det samme, så klik der. Glædelig jul derude.

PRØV JULEGAVEGUIDEN   KØB GAVEKORT

PRØV JULEGAVE GUIDEN

KØB GAVEKORT

Drop de bløde pakker og giv et hav af oplevelser i stedet:

Maskerade

Her får du serveret en klassisk komedie i moderne version. Du kommer til at brøle af grin, for der er masser af gæv vikingehumor. Det er skrevet af Ludvig Holberg.

Læs mere her

Raymonda

Historien i denne ballet handler om en smuk dame, der kæmper mod en tvivlsom mands tilnærmelser. Altså ikke med økser og den slags. Ved Odins øje, der er smæk på kostumerne.

Læs mere her

Tryllefløjten

Kendt opera om en fløjte, der kan trylle. Historien handler om det der kærlighed og om en masse dramatiske magtkampe (dog ingen øksekampe). Et godt sted at starte karrieren som operafan.

Læs mere her

Røde Orm

Her taler vi underholdning fra øverste hylde. Et vikinge-eventyr i verdensklasse, især ham hovedrollen. Og så ude i Ulvedalene. Masser af kampe, seje mænd og skønne damer.

Læs mere her

Svanesøen

Svanesøen er blevet kaldt verdens mest bevægende ballet. Det bliver ikke større end Den Kongelige Ballets brag på Operaen. God til både fans og nybegyndere, der nok skal sænke skjoldet over for ballettens verden.

Læs mere her

Pigen fra Vesten

Kig her, kære vikinger og ligesindede. Her er en opera om kærlighed. Om en gudeskøn kvinde, der er værd at kæmpe for. Den er skrevet af Puccini, en af de største på operaens slagmark.

Læs mere her

Frøken Julie

Et erotisk og humoristisk drama, lige noget for rigtige vikinger. Stykket er så frækt, at det blev forbudt, da det først havde premiere. Mænd og kvinder, der leger med ilden og med hinanden.

Læs mere her

Balletfestival

Vikingeskibet er ladet med balletoplevelser, når Den Kongelige Ballet afholder festival flere steder i København. Der er både klassiske og nye forestillinger på plakaten.

Læs mere her

Barberen i Sevilla

Klassisk opera, der ikke handler om en frisørsalon i Sydspanien. Til gengæld er der drama på den helt store sværdklinge, når de store følelser bringes i spil i den klassiske opera.

Læs mere her

Scener fra et ægteskab

Damer er ikke nemme, og det er vi mænd heller ikke. Men ikke noget en rask sværdkamp ikke kan løse. Nå, men det her tragikomiske drama er en klassiker, der altid er et syn eller gensyn værd.

Læs mere her

Silk & Knife 2

Noget med knive er altid godt. Den første Silk & Knife var et stort hit, og 10 år efter er stjernekoreografen Jiri Kylian klar med efterfølgeren. Et hit for både balletomaner og nybegyndere.

Læs mere her

68

Teater med rock og rul fra dengang de unge gik til kamp og ikke bare sad med mobilen. Et historisk og politisk drama med masser af fede toner, så man får lyst til at stille skjoldet og danse med.

Læs mere her

Lulu

Opera fyldt med hekse, troldmænd og hokuspokus. Den handler om kampen mellem det gode og det onde, der bare skal ned med nakken. Det er første gang siden 1838, at Lulu opføres, så den er værd at ro langt efter.

Læs mere her

Den kroniske uskyld

Rifbjergs klassiske roman kan for første gang opleves på en scene. I kender nok historien om ungdom, kærlighed og en mor, der laver rod i det hele. En god julegave til både unge og deres forældre.

Læs mere her

Spar dame

En god julegave til den danseinteresserede. Den 120 år gamle, dramatiske fortælling om en dame, der er god til kortspil, og en masse, der går galt. Og selvfølgelig nogen, der bliver forelskede.

Læs mere her

The Exterminating Angel

En opera, der hiver genren i ørerne og sætter nye grænser for, hvad opera kan. Forførende musik og magiske stemninger. En god julegave til den erfarne operagænger.

Læs mere her

Riget

Du kender den nok fra tv. Von Triers historie om skøre læger og patienter og nogle spøgelser, der krydser klinger på hospitalet. Det gode møder det onde, og så er der en svensk læge, der hader de jävla danskere.

Læs mere her

Step forward

Ja træd frem, I gæve unge og talentfulde balletfolk. Den Kongelige Ballet byder på en eksplosiv aften med nye originale kreationer skabt af fremtidens koreografer.

Læs mere her

Møller og Larsen

Som bekendt var der hidsige kampe mellem arkitekt og bygherre, da Operaen blev opført. Stykket giver et bud på, hvad der egentlig skete. De to kamphaner spilles af Henning Jensen og Søren Sætter-Lassen.

Læs mere her